B&B clients

Voor 1 nacht vragen we € 60,- per persoon. Kinderen onder de 4 jaar slapen gratis als ze de kamer met de ouders delen; we hebben 4 volwaardige slaapplaatsen per kamer als we de slaapcanapé in de zitruimte van de kamer omvormen. Bij de prijs zit een heel uitgebreid, zoveel mogelijk biologisch ontbijt inbegrepen. We verwennen onze gasten ook graag bij aankomst met een zelfgemaakte huisaperitief of een zelfgemaakte vlierlimonade of een streekbiertje. In de omgeving kan je heel wat onverharde en verharde wandelingen doen. We zijn zelf actief in het opwaarderen en herstellen van trage wegen die de mooiste plekjes in de Vlaamse Ardennen verbinden. We zetten je graag op weg met de nodige plannetjes en/of gps. Avondeten kan je dichtbij in het bistrot/restaurant "Ter Biestmolen" op 200m wandelafstand van bij ons. We geven je graag tips voor andere typische restaurantjes in de streek. Je kan bij ons ook een duik nemen in de ecologische zwemvijver, in de zomer gemakkelijk 23°C, in de winter heel fris.


Voor mensen die van welness houden

We zijn volop bezig met de inrichting van een saunaruimte, en een hammamruimte die ter beschikking zal staan van onze gasten. De volledig nieuw gebouwde ruimtes voorzien we van modern comfort voorzien zoals frigo, rustbank, apart toilet, LED verlichting, muziek naar keuze, 2 straaldouches en een valemmer voor de sauna, een voetbad 2 straaldouches en een lauwe waterval voor de hammam. We zijn beiden een cursus energetische massage aan 't volgen, mogelijk bieden we dat binnenkort ook aan aan onze gasten. Ons warm water wordt op ecologische wijze geproduceerd, dus aarzel niet om uitvoerig van het zachte warme water te genieten. De zonnecollectoren warmen het gecertifieerd gezuiverde regenwater op en zorgen voor een super zacht aanvoelen. De wellnessruimtes en zwemvijver zijn toegankelijk voor onze gasten eender wanneer; daarvoor heb je ons niet nodig. Wel reserveren voordien zodat de deuren ontgrendeld zijn en alles netjes staat.


Voor zakenmensen

Vanaf 2017 willen we ook een zakelijk publiek aantrekken. We hebben een hoge polyvalente ruimte waar we recepties, walking diners, kleine akoestische optredens en feestjes geven. Aanpalend aan die ruimte is er een akoestisch goed geïsoleerde vergaderruimte voorzien van standaard vergadermateriaal (projectie, flipchart, tafel/stoelen, ventilatie, ...) Breakout naar een tweede vergaderruimte (12p) kan in de living van het gastenverblijf. Gastenverblijf met 2 kamers (2 tot 4 volwassenen) wordt binnenkort uitgebreid tot 3 kamers, en op termijn tot 5 kamers. ontspanning/sportevents en catering kunnen georganiseerd worden op aanvraag.