Het landhuis. Daar waar alles mee begon.


Photo Collection house

Het landhuis werd gerenoveerd in landelijke stijl en maakt deel uit van een oude hoeve van begin vorige eeuw. Het huis is vooraan en aan de zijkant omgeven met akkers.
De grote tuin biedt zicht op een natuurgebied met daarin een 17de eeuwse watermolen, de Vanderlindens molen. Het voorliggend huis nr. 14 werd pas later gebouwd voor de molenaar die de achtergelegen watermolen op de Boekelbeek uitbaatte, naar verluidt gebouwd in opdracht van de molenaarsfamilie Vande Eecken in 1851.

Het huis biedt onderdak aan ons gezin, waar we je ook graag verwelkomen.

De twee gastenkamers op het tweede verdiepin het landhuis bieden plaats voor vier tot acht personen, in volledig nieuw gebouwde kamers met maximaal comfort.

Plannen

Onze plannen met het landhuis en de bijhorende gebouwen zijn nu bijna gerealiseerd. Het landhuis werd authentiek gerestaureerd en terug ingericht in een landelijke stijl. De landelijke keuken werd volledig vernieuwd. De ontbijtruimte en de vernieuwde keuken staan ook ter beschikking van onze gasten. We vragen daarom uitdrukkelijk om niet te eten op de kamers, maar een fles wijn of frisdranken geven we je graag mee. De buitengevel werd volledig opgefrist, en samen met de ruime oprit met boompjes straalt het terug het statig karakter uit van weleer.

De aangebouwde stallingen renoveren we rustig verder, zonder hinder voor onze gasten in het landhuis. Er zijn nu reeds enkele ruimtes ter beschikking van onze gasten, zoals: een polyvalente zaal, een saunaruimte en een ecologisch buitenzwembad.

Wanneer de derde gastenkamer klaar is zal B&B De Notelaar tot 10 personen kunnen ontvangen.

In de laatste faze zal B&B De Notelaar uiteindelijk vijf gastenkamers bieden met eigen sanitair in het landhuis. Naast die gastenkamers wordt dan een badkamer, een ontbijthoek, een keuken, een eetplaats en een eigen living ter beschikking gesteld van onze gasten. Dan zal De Notelaar ook als vakantieverblijf verhuurd worden aan families of kleine groepjes. Uiteindelijk bieden we dan plaats aan 10 tot 17 personen met mogelijkheid om zelf maaltijden te bereiden.