Verbouwing. Oude stallingen, maar dan anders.


Photo Collection house2

Onze plannen met het landhuis en de bijhorende gebouwen zijn nu bijna gerealiseerd. Het landhuis waar de gasten logeren werd authentiek gerestaureerd en terug ingericht in een landelijke stijl. De buitengevel werd volledig opgefrist, en samen met de ruime oprit met boompjes straalt het terug het statig karakter uit van weleer.

De aangebouwde stallingen renoveren we rustig verder, zonder hinder voor onze gasten in het landhuis. Er zijn nu reeds enkele ruimtes ter beschikking van onze gasten, zoals: een polyvalente zaal, een saunaruimte en een ecologisch buitenzwembad. Later wordt een workshopruimte, een presentatieruimte en een groot terras gemaakt, en bieden we sauna én hammam aan. Uiteraard wordt alles uitgevoerd met dezelfde ecologische en estethische zorg zoals we onze kamers destijds inrichtten.

We vormen de stallingen verder om tot ons persoonlijk woongedeelte, waardoor er binnenkort een derde gastenkamer voor onze gasten ter beschikking komt in het landhuis. Dan zal B&B De Notelaar tot 10 personen kunnen ontvangen. In de laatste faze zal B&B De Notelaar uiteindelijk vijf gastenkamers bieden met eigen sanitair in het landhuis voor10 tot 17 personen met mogelijkheid om zelf maaltijden te bereiden.

Onze gasten verblijven steeds in het landhuisgedeelte en het aansluitend terras. Toegang tot de nieuwe ruimtes in het verbouwd gedeelte kan verleend worden op aanvraag.